2019 Genelgesi İle İlgili Önemli Açıklamalar

Derneğimizin Saygıdeğer Üyeleri,

2019 Sezonu Genelgemiz çıkmış olup, üyelerimizin ulaşabilecekleri adreslere gönderilmesine/ postalanmasına başlanmıştır.

Ayrıca Derneğimizin;  Web Sayfasında ve Facebook sayfasında yayınlanmıştır.

Telefon Mesajı yolu ile de duyurular yapılacaktır.

Kısa Broşürümüzde ve Genelgemizde yer alsa da, önemli birkaç hususun burada hatırlatılmasında fayda görülmektedir.

Önemli Notlar;

1. Birleşen Devreler Genelge’de gösterilmiştir.

Birleşmeyen Devrelere müracaat edilmesi halinde, öncelikle değerlendirmeye alınmayacaktır.

1. Devre başı olan Cuma günleri, erken saatte Tesise gelinmemelidir.  Zira, Cuma günleri genel temizlik yapıldığından, saat 19.00’dan önce oda anahtarları verilememektedir.

Bu sebeple, Cuma günü erken saatte gelip, gün boyu saat 19.00’a kadar beklenilmesi hem üyelerimiz hem de idareci ve personelimiz açısından huzursuzluklara sebep olmaktadır.

Üyelerimizin Cuma günü akşamı, saat:19.00’da tesiste olacak şekilde yola çıkmaları halinde akşam tesise gelecekleri için bir problem yaşanmayacaktır. Bu husus önemli ricamızdır.

1. Her bir üye tek bir form doldurmalıdır. Komşuları, akrabaları için de ismini yazarak ayrı form doldurmamalıdır.

2. Form’da ismi yazılmayan kişinin, bir başkasının yanında tesise gelmesi halinde, önceden onay alınmadığı için (Kimlik Bildirme Kanuna göre internet ortamında önceden bildirimi yapılmadığı için), hiçbir şekilde tesise alınmayacaktır.

Eklenme Tarihi:  25.1.2019 23:37:32