Çolaklı Tesisimiz Fiber İnternete Kavuşmuştur.

Çolaklı Tesisinde Yapılan Tadilat Tamirat Ve Yenileme Çalışmaları

Çolaklı tesisimiz son teknoloji internet erişim altyapısına kavuşmuştur. Bu çerçevede Türk Telekom’dan fiber altyapı kurulması talep edilmiş ve gerçekleştirilmiştir. Tesisimizin İnternet ve telefon altyapısı tamamen fiber kabloya aktarılmıştır.

Bu sayede çok hızlı İnternet kullanma imkanımız doğmuştur. Bunun sonucu olarak sistem odamızdaki sistem kabini içerisine kurumlarda, otellerde, öğrenci yurtlarında ve şirketlerde kullanılan 5651 sayılı kanuna uygun kayıt tutan (mahkeme delili olarak kabul edilen), içerden ve dışarıdan saldırıları engelleyen güvenlik duvarı cihazının kurulumu gerçekleştirilmiştir.

Tesisimizde konaklayan misafirlerimize  ve çalışanlara T.C. Kimlik numaraları (MERNİS Kontrollü) ile internet kullanımı hizmeti sunulmaya başlanmıştır. Şu anda tesisimizin İnternet hızı 100 Mbit olup ihtiyaca göre 400 Mbit e kadar yükseltilebilecektir. Ayrıca yeni satın alınan Villa lar için internet altyapı çalışmaları sürdürülmektedir.

Eklenme Tarihi:  24.5.2018 11:05:41