Çolaklı Tesisimizdeki Internet ve Teknik Altyapı Çalışmaları Hakkında

Değerli üyelerimiz,

Çolaklı Tesisi internet sistemi; 2011 yılında son sistem teknolojiler kullanılarak (yer altı fiber optik kablolar kullanılmak suretiyle) yaptırılmıştır. 2012 yılından sonra son derece yanlış uygulamalar yapılmış olup, sistem üzerine internet hizmet sunumunu zayıflatacak şekilde farklı uygulamalar yüklenmiş (kamera sistemi gibi) sistemi ayakta tutacak yeterli bakım ve gelişen teknolojiye uygun güncellemeler yapılmamıştır. Yörede internet alt yapısının da yeterli olmaması nedeniyle tesisimizde yaklaşık 20 gündür elde olmayan sebeplerle internet hizmeti sunumunda aksaklıklar yaşanmıştır. Sorunun en uygun şekilde çözümü için konusunda uzman firmalar ve kişiler görevlendirilmiş olup, sorun kısa sürede giderilecektir.

YÖNETİM KURULU

Eklenme Tarihi:  22.7.2017 15:57:36