Çolaklı Tesisimize Bitişik 3 Adet Dublex Ev Satın Alınmıştır.

Değerli Üyemiz,

Derneğe Gayrimenkul kazandırmak, yatak sayısını artırmak, apart hizmeti sunmak, üyelerimize daha iyi hizmet etmek, çok değerli tesisimize etraftan gelebilecek müdahaleleri en aza indirmek, site yönetiminde söz sahibi olabilmek amacıyla; Çolaklı Tesisimiz yanında bulunan 44 Evler sitesinden 3 adet dubleks ev Derneğimize satın alınmıştır. Bu evlerin 2 tanesinin yönü ve bahçesi tesisimize bitişik olup, şuan ikisinin tadilat, bakım ve onarımları yapılmaktadır. Üçüncüsü kullanıma hazırdır.

Söz konusu evler talepte bulunan üyelerimize, devreler halinde yemekli veya yemeksiz olarak (apart) tahsis edilecektir.

Tüm üyelerimize hayırlı, uğurlu olmasını dileriz.

YÖNETİM KURULU

Sigorta Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisler Derneği    Sigorta Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisler Derneği

Sigorta Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisler Derneği   Sigorta Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisler Derneği

Eklenme Tarihi:  16.5.2018 09:57:36