Çolaklı Tesislerimiz

ÇOLAKLI TESİSLERİMİZE AİT FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Tesisimiz en popüler tatil beldesi Antalya ili, Manavgat ilçesi, Çolaklı beldesinde hizmet vermektedir.

Tesisimizde 112 adet 4 kişilik, 48 adet 2 kişilik ve 12 adet Tek kişilik odalarımız mevcuttur. Tüm odalarımızda, klima, dahili telefon, LCD TV, Buzdolabı mevcut olup, ayrıca 24 saat sıcak su ve internet hizmeti verilmekte olup, Tesisimizde bir yetişkin olmak üzere birde çocuk havuzumuz bulunmaktadır.

Tüm üye ve misafirlerimize beş yıldızlı otel düzeyinde, sabah açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam ise, açık büfe salad bar,(en az 10 çeşit), seçmeli iki çeşit çorba, ana yemek, yardımcı yemek ve tamamlayıcı yemek şeklinde hizmet ile birlikte öğle ve akşam yemekleri arasında aperatif yiyecekler dağıtılmakta olup, gece saat 23-24 arası gece çorbası ikramında bulunulmaktadır.

Çolaklı Tesisimizde konakladığınız süre içinde, Rafting, Yat turu, Dim çayı, Şelaleler ve Alanya gezileri düzenlenmektedir. Tesisimiz, Gazino bölümünde ikramımız olan, ücretsiz çay servisimiz her sezon devam etmektedir. Tertemiz plajımızda her katılımcıya yetecek sayıda şezlongumuz mevcuttur.

Sağlık sıhhat ve esenlik içinde bir tatil süreci yaşamanızı dileriz.

Eklenme Tarihi:  22.01.2016 16:51:03