Çolaklı Tesislerimiz

ÇOLAKLI TESİSLERİMİZE AİT FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Tesisimiz en popüler tatil beldesi Antalya ili, Manavgat ilçesi, Çolaklı beldesinde hizmet vermektedir.

Tesisimizde 112 adet 4 kişilik, 40 adet 2 kişilik ve 8 adet Tek kişilik odalarımız mevcuttur.Tüm odalarımızda,klima, dahili telefon, LCD TV, Buzdolabı mevcut olup, ayrıca 24 saat sıcak su ve internet hizmeti verilmektedir.

Tüm üye ve misafirlerimize beş yıldızlı otel düzeyinde, sabah açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam ise, açık büfe salad bar,(en az 10 çeşit), seçmeli iki çeşit çorba, ana yemek, yardımcı yemek ve tamamlayıcı yemek şeklinde hizmet verilmekte ve bundan da gurur duymaktayız.

Çolaklı Tesisimizde konakladığınız süre içinde, Rafting, Yat turu, Dim çayı, Şelaleler ve Alanya gezileri düzenlenmektedir. Tesisimiz, Gazino bölümünde ikramımız olan, ücretsiz çay servisimiz 2013 yılı sezonumuzda da devam etmektedir. Tertemiz plajımızda her katılımcıya yetecek sayıda ücretsiz şezlongumuz mevcuttur.

İyi güneşlenmeler dileğiyle, hepinize İyi tatiller dileriz.

Eklenme Tarihi:  22.01.2016 16:51:03