Dernek aidat borcu nedeniyle üyelikleri düşürülen kardeşlerimizin, üyeliklerinin tekrar aktif hale gelebilmesi için yazılı müracaatın son günü 31.12.2017 mesai sonudur.

Değerli Üyelerimiz,

Bildiğiniz üzere, bir telefon etmekle dahi veya basit bir araştırma yapılmakla ulaşılabilecek çok sayıda üyemiz, aidat borçları nedeniyle Dernek Üyeliğinden atılmış, aidat borcunun çok üzerinde dava masrafı ve vekalet ücreti ödemek mecburiyetinde bırakılmış idi.

Aidat borcu nedeniyle üyelikleri düşürülen kişilerle ilgili tarafımızca verilen bir önerge 25 Mart 2017 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulda kabul edilmiş olup, alınan karar gereğince; 31.12.2017 tarihine kadar yazılı müracaatta bulunanların (varsa aidatları tahsil edilmek şartıyla) üyelikleri yeniden aktif hale getirilmektedir.

Bu husus Derneğimiz web sayfasından, SMS ve Tesislerimizden yazılı ilanlarla üyelerimize duyurulmuştur.

Bu karar büyük bir memnuniyet yaratmış ve bu güne kadar yüzlerce üyemizin işlemleri yapılarak üyelikleri yenilenmiştir. Üyelerimizin gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz.

Dernek aidat borcu nedeniyle üyelikleri düşürülen kardeşlerimizin, üyeliklerinin tekrar aktif hale gelebilmesi için yazılı müracaatın son günü; 31.12.2017 mesai sonudur.
Sonradan yapılacak müracaatlar asla dikkate alınmayacaktır.

Mağduriyetlere sebep olunmaması bakımından; durumun bilinmesini, üyelikleri düşürülen kardeşlerimizin 31.12.2017 tarihine kadar yazılı müracaat etmelerini, tüm üyelerimizin duyuru ve müracaatta hassasiyet göstermesini bir kez daha önemle rica ederim.

Fahrettin Oğuz TOR
        Yönetim Kurulu A.