Güre Tesisimizin otopark alanına havuz ve bir blok daha yapılması için inşaat ruhsatı alınmıştır...

Değerli Üyelerimiz,

Güre Tesisimizin denizi (Edremit Körfezi) yaz sezonunda zaman zaman serin olması sebebiyle, bazı üyelerimiz denize girememektedir. Ayrıca, dalgalı olması durumunda da benzer durumlar sözkonusu olup, katılımcıları olumsuz etkilemektedir.

Problemin havuz yapılmakla aşılabileceğini düşünen yönetimimiz, geçen sezon çok uğraşmasına ve her türlü gayreti göstermesine rağmen amacını gerçekleştirememiştir.

Konunun üzerinde titizlikle duran yönetimimiz; bu gerekliliği yerine getirmek, Güre’de sezon süresini uzatmak ve yatak sayısını artırarak gelir-gider farkını azaltmak, otopark bölümünün yeraldığı parselin daha verimli kullanımını sağlayarak ayrı bir yaşam alanı oluşturmak, üyelerimizin daha rahat ortamlarda tatil yapmalarını temin etmek ve dönüşüme başlangıç olması bakımından;

Uzun uğraşlar sonucunda Güre Tesisimiz otopark bölümüne; havuz ve beraberinde bir blok (her katta 5 tane çift kişilik, 4 tane tek kişilik oda olmak üzere, toplamda da üç katta 42 yataklı) yapılması için, 20.12.2018 tarihi itibariyle İnşaat Ruhsatı almış bulunmaktadır.

Emeği geçen başta Güre Tesisimiz Müdürü Mustafa İnci olmak üzere, Kurumumuz Teknik Personeli dahil herkese teşekkür ediyoruz.

Üyelerimize ve Derneğimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Dernek Yönetim Kurulu

Eklenme Tarihi:  21.12.2018 12:29:50