Güre Tesislerimiz

Güre Tesisimiz, Balıkesir ili, Edremit İlçesi, Güre Beldesinde bulunmaktadır.
       Denize sıfır lojmanlarımızda Kazdağlarının temiz havasını solumak isteyen üye ve misafirlerimizin vazgeçilmez tatil beldesidir. Tesisimizde 36 adet 4 kişilik ve 48 adet 3 kişilik odalarımız mevcut olup, her odamızda TV, buzdolabı mevcut olup, 24 saat sıcak su hizmeti verilmektedir.
       Tesislerimizde, tatil süresince sizlere günübirlik olmak üzere, Çanakkale Şehitlik alanı, Hasanboğuldu, Tahtakuşlar, Antanderos, Asos ve Bozcaada gibi eşsiz güzellikte tarihi ve turistik yerleri görme imkanı sunuyoruz. Tesisimizde sabah açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam ise, açık büfe salad bar,(en az 10 çeşit), seçmeli iki çeşit çorba, ana yemek, yardımcı yemek ve tamamlayıcı yemeklerden faydalanıp, sekizgen bölümünde ikramımız olan ücretsiz çay keyfi yapabilirsiniz. Güre Tesisimizde, doğanın muhteşem güzelliği, tertemiz havası ve güleryüzlü personeliyle siz üye ve misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
       İyi tatiller dileriz.

Eklenme Tarihi:  22.01.2016 12:06:46