İbrahim ÇELİK - Özgeçmişi

ÖZGEÇMİŞ

1974 yılında Kırşehir ili Çiçekdağı ilçesinde doğdum. İlkokulu Çiçekdağı Fevzi çakmak ilkokulunda ortaokulu Yozgat/ Yerköy ortaokulunda tamamladım. Liseyi ise yine ikamet ettiğim Çiçekdağı lisesinde tamamladım.

Üniversiteyi Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Almanca öğretmenliği bölümünde mezun olduktan sonra, gerek eğitim dönemimde gerekse okulumu bitirdikten sonra birçok sivil toplum kuruluşu ve derneklerde yöneticilik yaptım.

2007 yılından itibaren Türkiye Büyük Millet Meclisinde üç dönem danışmanlık görevinde bulundum. 2015 yılında Manisa ili Turgutlu Belediyesinde özel kalem müdürlüğünde görev yapmakta iken Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığına naklen tayin oldum.

2018 yılından itibaren de Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığı, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde uzman olarak görev yapmaktayım.

Evliyim.

İbrahim ÇELİK