Kıymetli Üyelerimizin Dikkatine...

Kıymetli Üyelerimiz

Bildiğiniz üzere, bu yıl devreler Cumartesi günü saat:19.00'da başlayacaktı. Üyelerimizin uyarıları ve talepleri, yeni sistemin sayısız mahzurları yüzünden bu uygulamadan vazgeçilmiş ve eski sisteme dönülmesi kararlaştırılmıştır. Bu durum da; mesaj hattı, iştirak edecek üyelerimize yazılı olarak, ayrıca web sayfamızdan ilan edilmek suretiyle bildirilmişti.

Üyelerimizin isteği doğrultusunda yapılan değişikliğe, Çolaklı'ya gelen iştirakçilerimizin hemen hemen tamamına yakını uyum sağlamıştır. Bütün bunlara rağmen çok az da olsa (birkaç üye) bazı üyelerimizin, aylar önce yapılan değişikliği bildiği halde, Cuma günü tesisimizden ayrılmadığı, yerini alacak üyemiz ve idare açısından zorluklara sebep olduğu anlaşılmıştır.

Üyelerimizin üzülmemesi, idarecilerimizin de güç durumda kalmamaları bakımından, üyelerimizin dönem son günü olan Cuma sabahleyin tesisten ayrılmalarını önemle rica ederiz.

Dernek Yönetim Kurulu

Eklenme Tarihi:  6.6.2017 23:56:48