Lokalimiz Açıldı. Hayırlı Olmasını Diliyoruz.

Lokalimiz Açıldı.

Ankara’da Kızılay’da İşkur İşhanının satılması ile, binlerce SSK-SGK personelinin, emeklilerimizin ve Dernek Üyelerimizin gidebileceği mekan kalmamış, cenazeden, hastalıktan, düğünden-nişandan habersiz hale gelmiş, neredeyse iletişim kopmuştu.

Bu önemli ihtiyacı karşılamak için, Ankara’da Dernek binamızın birinci katında Diyanet Vakfından satın aldığımız dairenin Lokal olarak açılışını yaptık.

Gerek çalışan gerekse emekli personelimizin büyük katılımı bize, böyle bir Lokalin önemli bir ihtiyaç olduğunu gösterdi.

Öyle ki, emekli olan personelin on yıl sonra bu açılışta ilk defa karşılaştıklarına şahit olduk.

SSK-SGK çalışanlarına, emeklilerimize ve Dernek Üyelerimize; sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimizle,

Hayırlı olmasını diliyoruz.

Açılış Resimleri İçin Tıklayınız.

Eklenme Tarihi:  14.2.2019 10:19:45