Manavgat Belediyesine ait 595 metrekare arsa da Derneğimiz adına satın alınmıştır...

Derneğimizin 31.Olağan Genel Kurulunda arz ettiğimiz üzere, Çolaklı Tesisimize deniz tarafından bitişik Çocuk Parkı ve eski marketin olduğu toplam 1.843 metrekare, Hazine ve Manavgat Belediyesinin müşterek arsasından, 1.248 metrekare Hazine Hissesi 19.12.2018 tarihinde açık artırma ile taksitle satın alınmıştı.

Geçen süre içerisinde, Manavgat Belediyesine ait 595 metrekare arsanın da Derneğimiz adına satın alınması için yaptığımız girişimler olumlu neticelenmiş, söz konusu Belediye Hissesi de 904.400,00 TL.ye, ayrıca  18.088 TL. harç 320 TL. Döner Sermaye payı olmak üzere toplam  922.808,00 TL.ye 21.03.2019 tarihinde peşin satın alınmıştır.

Sonuç olarak 1.843 metrekarelik parsel Derneğimizin malı olmuştur.

Bir başkasının eline geçmesi halinde, Tesisimizin deniz tarafından önünün kapanacağı göz önüne alındığında, telafisi imkansız büyük kayıplara yol açacak arsanın Derneğimize kazandırılması için yoğun gayret sarf edilmiştir.

Yaklaşık 2.795.818,00 TL.ye mal olan arsanın Çolaklı Tesisimiz için hayati öneme sahip olduğu kuşkusuzdur.

Siz kıymetli üyelerimizin takdirlerine sunar,
Derneğimize ve siz üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.

Fahrettin Oğuz TOR
Dernek Yönetim Kurulu adına