Önceki dönemlerde dernek üyeliğinden atılan üyelerimizin dikkatine!

Değerli Üyelerimiz,

Önceki dönemde, birçok üyemizin son ikamet veya iş adresleri bilindiği veya çok basit bir araştırma veya bir telefonla bile dahi kendilerine ulaşılabilecekken, geçmiş dönem aidat borçları tebliğ edildiği gerekçesiyle yüzlerce üyemiz, icraya verilmiş ve Dernek Üyeliğinden atılmıştı.

Son yapılan Genel Kurulda verdiğimiz önerge ile, “üyelik aidatları ödemediği için”, SSK’da veya Bakanlıkta yıllarca emek vermiş Dernek Üyeliğinden atılan üyelerimizin yeniden Derneğe Üye yapılması karar altına alınmıştır.

Genel Kurul kararı gereğince, bu yılsonuna kadar (31.12.2017 tarihine kadar) müracaat eden üyelerimizden, geçmiş yıllardaki aidat borçlarını ödemek şartıyla, Dernek Üyeliğine kabulleri yapılmaktadır.

Sürenin bu yılsonunda dolacağı göz önüne alınarak, mağdur olmamaları bakımından, siz değerli üyelerimizin tanıdıklarına, mesai arkadaşlarına durumu iletmelerinizi önemle rica ediyor,

Bu vesile ile huzurlu, sağlıklı günler geçirmenizi diliyorum.

Fahrettin Oğuz TOR
Yönetim Kurulu a.