Siz değerli üyelerimizin sağlık ve mutluluğu asıl hedefimiz olduğundan havuz ve şezlong alanında yeniden düzenleme yapılmıştır...

Değerli Üyelerimiz,

Siz değerli üyelerimizin sağlık ve mutluluğu asıl hedefimiz olduğundan havuz ve şezlong alanında yeniden düzenleme yapılarak; havuzun daha hijyenik kullanımı sağlamak için havuz girişine sensörlü otomatik duş sistemi, havuz çıkışına turnike sistemi yapılmıştır.

Çolaklı tesisimizde mevcut yüzme havuzunun şezlong alanında, yer döşemeleri zemin dolgusunun yeterince yapılmamasından ve toprak zemin üstüne şap atılarak seramik döşenmesinden kaynaklanan sebeplerle kısa sürede deforme olmuş, birçok yerden patlamış ve alan kullanılamaz hale gelmiştir. Bu alanlarda yenileme çalışmaları yapılmış, fayans döşemeleri elden geçirilerek bozulan kısımlar değiştirilmiştir.

Diğer taraftan, tesisin en beğenilen yerlerinden olan dut yolundaki 40-50 yıllık 12 dut kesilmiş, bu alanın bozulması çok kötü bir görünüm yaratmış ve bir çok şikayete sebep olmuştur. Söz konusu dut yolu yeniden düzenlenerek kesilen dut ağaçlarının yerine yenileri dikilmiştir.

Saygılarımızla.

Yönetim Kurulu

Sigorta Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisler Derneği Sigorta Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisler Derneği

Eklenme Tarihi:  26.4.2018 10:04:37