Üyelere Mektup-2

Değerli Üyemiz;

Derneğimizin 31.Olağan Genel Kurul Toplantısı 22.12.2018 tarihinde yapılacaktır.

Konuyla ilgili Genel Kurul Toplantı İlanı, Tüzük Hükümlerine göre yayınlanmış, ayrıca Dernek web sayfasında ve Dernek Merkezindeki Üye Telefon Kütüğünde yer alan numaralara da mesaj atılarak duyurulmuştur.

Bu süreçte, Genel Kurul İlanını mesai arkadaşlarından duyan bazı üyelerimizin telefonlarına mesaj gitmediği, Derneğe bizzat müracaatlarından veya telefonla haberdar etmelerinden öğrenilmiştir.

Geçmişte de, duyurularımızın ulaşmaması üzerine durum, kampa katılan üyelerimizin yemek masalarındaki camların altında sürekli ilan bulundurularak aşılmaya çalışılmış, bu şekilde birçok  üyemizin telefon numarası Kütüğe kaydedilmiştir.

Kütükte kayıtlı telefon numarası sayısı olması gerekenin çok altındadır. Amacımız, yaklaşık 15.000 civarındaki aktif üyemizin tamamının telefon numarasını Kütüğe kaydetmektir.
Mesajımızı alan üyelerimizin durumu tanıdık üyelerle paylaşmalarını,

Doğrudan Dernek Merkezini arayarak numaralarını Telefon Kütüğüne kaydettirmelerini,

Önemle rica ederiz.

Dernek Yönetim Kurulu